Dobrodošli na našu stranicu karijera!

Trenutno otvorene pozicije

Prijavite se već danas i postanite dio našeg tima!

Otvorene molbe

Dragana Zaharieva Aleksov

Suradnik direktora za resurse i učinkovitost kliničkog projekta - Bugarska

“Priključenje Optimapharmu za mene nije bio samo novi posao, dobila sam puno više nego što sam očekivala. Surađujem s timom i menadžerima koji su puni podrške, a zbog kojih mi svakodnevni posao pruža zadovoljstvo i mogućnost da naučim više.”

Karol Szczukiewicz

Direktor projekata kliničkih istraživanja -Poljska

“Optimapharm je brzorastuća organizacija s brojnim mogućnostima za razvoj. Radimo kao tim, podupiremo se i imamo stvarni utjecaj na položaj tvrtke u budućnosti. Pridružite nam se ako želite biti dio ovog putovanja i pomognite nam da svijet kliničkih testiranja učinimo boljim mjestom!”

César García

Viši direktor odjela za medicinske poslova - Španjolska

“Svaki dan je drugačiji, nov i uzbudljiv s puno prilika za učenje.”

Poppy Gratton

Direktor odjela za razvoja poslovanja – UK

“Ono što je posebno stimulirajuće u radu u Optimapharm-u, jest da su svi iskreno strastveni oko svoje uloge i doprinosa. Optimapharm je u razdoblju uzbudljivog rasta, a ipak sam dio istinski ujedinjenog tima koji ohrabruje i koji je susretljiv na svim razinama. Nagrađujuće je vidjeti izravni pozitivan utjecaj koji to stvara, kako unutar tvrtke tako i izvan nje, utječući na život pacijenata širom svijeta. ”

Irena Smole

Viši suradnik za klinička istraživanja – Slovenija

“Rad u ClinOps timu učinkovit je, profesionalan, dosljedan, i uvijek pun podrške. Komunikacija u našem timu je asertivna i brza. Također, ideje se čuju i uzimaju u obzir.”

Tomislav Geršić

Viši suradnik za klinička istraživanja - Hrvatska

“Ono što najviše cijenim u Optimapharm-u je fleksibilnost koju pruža, a koja se može smatrati dijelom kulture tvrtke. Plus činjenica da nikad niste sami kad stvari postanu teške, te da vas cijela struktura podržava u redovnim aktivnostima.”

Razvijajte svoju karijeru s nama!

Ponosni smo što smo okupili izrazito iskusan tim stručnjaka za klinička istraživanja. Radeći uz pametne i motivirane kolege, možete trajno utjecati na naše klijente, industriju, zdravlje pacijenata i Vašu karijeru. Naši zaposlenici su naša najvrjednija imovina. Strastveni smo oko razvoja njihovih vještina, osobnog i profesionalnog rasta, te dakako, daljnjeg razvoja njihove karijere unutar naše tvrtke.

Optimapharm bilježi stalan i snažan rast zbog povećanja broja projekata u zemljama u kojima poslujemo. U stalnoj smo potrazi za mladim talentima, te iskusnim i motiviranim stručnjacima koji se žele pridružiti našem timu.

Što nudimo?

Internacionalni projekti

Osobni i profesionalni rast i razvoj

Rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme

Ljetno radno vrijeme

Kompetitivni kompenzacijski paket

Proslave kompanije